درمان سریع خانگی چشم صورتی

درمان سریع خانگی چشم صورتی

فهرست مطالب

درمان سریع خانگی چشم صورتی

چشم صورتی چه مدت باقی می ماند؟
اکثر عفونتهای چشم صورتی یا همان کانژانکتیویت بعد از یک هفته یا دوهفته ناپدید می شوند. شما میتوانید یک هفته یا دوهفته آسانی را با استفاده از درمان های خانگی سپری کنید.

آیا باید در مورد چشم صورتی به پزشک خود اطلاع دهیم؟

گاهی اوقات نیاز است که برای کانژانکتیویت به پزشک مراجعه کنیم که البته این مورد، به نوع کانژانکتیویت یا همان چشم صورتی بستگی دارد. اگر موارد زیر را مشاهده کردید به چشم پزشک مراجعه کنید:
– درد چشم باعث کاهش دید شما بشود.
– حساسیت به نور داشته باشید.
– علائم شما بعد از یک یا دو هفته برطرف نشود یا بدتر شود.
– چشم شما مقدار زیادی چرک یا ماده مخاطی تولید کند.
-علائم دیگری از عفونت مانند تب و درد بدن داشته باشید.
چشم صورتی یکی از دلایل رایج غیبت در مدرسه است که می تواند به راحتی در مدارس از فردی به فرد دیگر منتقل شود. مطمئن شوید که بچه های شما می توانند خود را در مقابل این عفونت محافظت کنند.

درمان سریع خانگی چشم صورتی
درمان سریع خانگی چشم صورتی

چه چیزی باعث میشود که سریع تر از شر چشم صورتی خلاص شویم؟

– در زمان عفونت از استفاده از لنز طبی خودداری کنید.
– از یک جفت لنز تازه بعد از برطرف شدن عفونت استفاده کنید. لنز های قدیمی شما می توانند حاوی عفونت باشند و باعث بیماری مجدد شما شود.
-از آرایش کردن چشم خود در زمان بیماری خودداری کنید و لوازم آرایشی قدیمی چشم خود را دور بیندازید و از نو خریداری کنید که بتوانید بعد از رفع شدن عفونت از آنها استفاده کنید.
درمان های خانگی مانند آنچه در زیر به آن اشاره می کنیم می توانند در کاهش علائم چشم صورتی موثر باشند.

درمان های خانگی کانژانکتیویت باکتریال و ویروسی

اگر یک یا هر دو چشم شما قرمز باشد و احساس ناراحتی می کنید، سه حالت را برای شما مطرح می کند. کانژانکتیویت در اثر آلرژی، ویروس یا باکتری. گاهی اوقات به راحتی میتوان فهمید که کدام نوع باعث بیماری چشم شدند اما گاهی اوقات فقط یک پزشک می تواند به شما بگوید که دلیل عفونت چیست.
کانژانکتیویت ویروسی: شایعترین نوع کانژانکتیویت است. این نوع چشم صورتی بسیار مسری است و معمولاً در مدرسه و سایر جاهای پر جمعیت انتقال می یابد. معمولاً باعث سوزش، چشم قرمز و اشک ریزش میشود. کانژانکتیویت ویروسی معمولاً به وسیله همان ویروسی که باعث گلو درد و آبریزش بینی در مردم می شود ایجاد می شود.

کانژانکتیویت باکتریایی: این نوع نیز بسیار مسری است. یک عفونت باکتریایی می تواند این شرایط را ایجاد کند. معمولاً کانژانکتیویت باکتریایی با درد قرمزی و چرک چسبناک فراوان در چشم همراه است. برخی عفونت های باکتریایی در مقابل می توانند ترشحات بسیار کمی تولید ‌کنند و هر عفونتی با ترشحات زیاد همراه نیست. گاهی اوقات باکتری که باعث چشم صورتی میشود با باکتری که باعث گلودرد می شود یکسان است.
برای کاهش علائم کانژانکتیویت باکتریال و ویروسی شما می‌توانید:
– از ایبوبروفن یا سایر مسکن هایی که بدون نسخه به فروش می روند استفاده کرد.
– از قطره های روان کننده نیز میتوان استفاده کرد.
– شما می توانید یک پارچه مرطوب و گرم را برای چند دقیقه روی چشم خود بگذارید.
برای این کار کافیست:
• یک پارچه را با آب گرم خیس کرده و آن را آبکشی کنید تا چکه نکند.
• پارچه مرطوب را روی چشم خود بگذارید و تا زمانی که خنک شود آن را رها کنید.
• در روز چند بار این کار را تکرار کنید تا زمانی که احساس راحتی پیدا کنید.
• هر دفعه از یک پارچه تمیز استفاده کنید تا از پخش شدن عفونت جلوگیری شود
• اگر در هر دو چشم خود دچار عفونت هستید برای هر چشم از پارچه متفاوتی استفاده کنید
• اگر پلک های شما به هم چسبیده اند از یک پارچه گرم و مرطوب برای جدا کردن پلک ها استفاده کنید. این کار می تواند باعث باز شدن چشم های شما شود.

درمان خانگی برای کانژانکتیویت آلرژیک (چشم صورتی)

باید آن منبعی که باعث واکنش آلرژی(حساسیت) می شود را حتماً حذف کنید. چشم صورتی می تواند تا زمانی که شما با ماده محرک تماس دارید, ادامه داشته باشد. این وضعیت مسری نیست و چشم صورتی شما محدود به خود شماست. شما هم زمان می توانید به سرکار و مدرسه بروید و و خطری نیز دیگران را تهدید نکند. برای کم کردن علائم چشم صورتی آلرژیک می توان:
– از داروهایی که برای آلرژی استفاده می شوند استفاده کرد.
– یک پارچه خیس و خنک را برای چند دقیقه روی چشم های خود نگه دارید.
در این وضعیت نیز می توان از قطره های روان کننده یا همان اشک مصنوعی استفاده کرد.

آیا میتوان از قطره ویزین(visine) برای کانژانکتیویت استفاده کرد؟

خیر صرف نظر از هر نوع چشم صورتی که شما مبتلا هستید، از قطره های کاهش دهنده قرمزی چشم مانند ویزین استفاده نکنید. این نوع قطره ها می‌توانند باعث احساس ناراحتی در چشم شما شوند. مخصوصاً زمانی که دچار عفونت هستند. همچنین می تواند علائم را بدتر کند.
کانژانکتیویت ویروسی یا باکتریایی می تواند به راحتی منتشر شود؛ به آسانی سرماخوردگی. اگر شما در یک چشم خود دارای عفونت هستید بسیار مراقب انتقال آن به چشم مقابل خود و همچنین به دیگران باشید.

آیا میتوان از شیر مادر برای پاک کردن چشمی که کانژانکتیویت دارد استفاده کرد؟

شیر مادر می تواند شرایط را بدتر کند. یکی از نادرترین تحقیقاتی که در مورد شیر مادر انجام شده است این بود که آیا شیر مادر در مقابله با عفونت ها مفید است یا خیر و به این نتیجه رسیدند که شیر مادر نمیتواند باعث بهبودی کانژانکتیویت شود و حتی بدتر از آن شیر مادر می تواند باکتری های جدیدی را وارد چشم کند و باعث عفونت شدید شود.
عفونت چشم در کودکان می تواند بسیار جدی باشد و حتی منجر به کوری شود هیچگاه مراجعه به پزشک را به تاخیر نیندازید و کار را به درمان های خانگی محدود نکنید .توصیه های مضر زیادی در مورد چشم صورتی در اینترنت وجود دارد. هیچگاه چیزی که توسط پزشک تایید نشده است را روی چشم قرار ندهید. غذاها و گیاهانی که به صورت استریل تهیه نشده اند, میتوانند وضعیت چشم را بدتر کنند. بلاگر هایی هستند که شیر مادر را برای کانژانکتیویت توصیه می‌کنند و می‌گویند که شیر مادر می‌تواند این عفونت را درمان کند اما هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

درمان سریع خانگی چشم صورتی
درمان سریع خانگی چشم صورتی

سرخک و چشم صورتی

از آنجایی که سرخک میتواند در کودکانی که واکسینه نشده اند باعث عفونت مجدد گردد, بسیار مهم است که بدانیم چشم صورتی می تواند نشانه ای از سرخک باشد. کنژانکتیویت یا چشم صورتی معمولاً قبل از از ضایعات سرخک پدیدار می شود.برای اینکه بدانیم آیا چشم صورتی نشانه ای از سرخک است یا نه سوال های زیر را باید بپرسیم
-آیا در در آن منطقه اخیرا همه گیری سرخرگ وجود داشته است؟
– آیا کودک واکسن سرخک را دریافت کرده است؟ که در این صورت ایجاد کانژانکتیویت در پی سرخک بسیار نادر است
– آیا سایر علائم سرخک مانند ضایعات قرمز رنگ و برآمده و همچنین تب بالا( ۴۰ درجه سلسیوس) وجود دارد؟
البته این را بدانید که سایر انواع چشم صورتی می توانند باعث تب شوند به ویژه در کودکان، بنابراین یک تب خفیف یا تب به تنهایی نشانه سرخک نیست.
– آیا کودک به نور لامپ های درون خانه حساسیت دارد؟
حساسیت به نور یکی از علائم چشم صورتی ایجاد شده توسط سرخک است. معمولاً حساسیت به نور همیشه نشان دهنده یک شرایط جدی برای چشم است که قدرت بینایی را تهدید می‌کند و باعث آسیب به قرنیه می شود. در این صورت شما باید حتماً به پزشک متخصص چشم مراجعه کنید.

مراجعه به پزشک
اگر فکر میکنید که شما و یا عزیزانتان دچار چشم صورتی در اثر سرخک شده اید، حتما به پزشک متخصص چشم مراجعه کنید و مطمئن شوید که ایشان به مسئولین بهداشت منطقه اطلاع رسانی می کند. در بعضی موارد سرخک می تواند به قرنیه, شبکیه یا عصب بینایی آسیب بزند و منجر به از دست رفتن بینایی شود.
دکتر احسان عباس نیا متخصص چشم پزشکی و فوق تخصص استرابیسم و اکولوپلاستیک در تهران است که به درمان انواع مشکلات چشمی مانند آب مروارید، عیوب انکساری چشم و… می پردازد. با مراجعه حضوری به مطب دکتر احسان عباس نیا می توانید برای درمان عیوب و مشکلات چشمی خود اقدام کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

هزینه بلفاروپلاستی پلک پایین

هزینه بلفاروپلاستی پلک پایین

هزینه بلفاروپلاستی پلک پایین بلفاروپلاستی پلک پایین یکی از جراحی های زیبایی محبوب است که با هدف بهبود ظاهر پلک های پایینی و رفع پف

بهترین دکتر لیفت ابرو

بهترین دکتر لیفت ابرو

بهترین دکتر لیفت ابرو انتخاب بهترین دکتر برای لیفت ابرو یکی از مهم ترین تصمیماتی است که در مسیر زیبایی و جوان سازی چهره می

مطالب مرتبط

هزینه بوتاکس چانه
مقالات
blog user

هزینه بوتاکس چانه

مزایا، معایب و هزینه های بوتاکس چانه بوتاکس می ‌تواند به بهبود نواحی ناهموار چانه کمک کند. در برخی افراد، به دلیل تنش عضله منتالیس،

مطالعه مقاله »