علل قرمزی چشم

علل قرمزی چشم

فهرست مطالب

شایع ترین علل قرمزی چشم و روش های درمان آن

قرمزی چشم یکی از مشکلات شایع چشم است که در بسیاری از موارد ممکن است به دلیل برخی از بیماری های خوش خیم باشد. البته ممکن است در مواردی، قرمزی چشم نشان دهنده یک بیماری خطرناک در چشم باشد. به همین علت بهتر است در صورت قرمز شدن چشم حتما به پزشک متخصص چشم مراجعه شود. ممکن است برخی از افراد با این سوال مواجه شوند که قرمزی چشم نشانه چیست؟ در این مطلب به بررسی علت قرمز شدن چشم و روش های درمان آن می پردازیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منظور از قرمزی چشم چیست؟

قرمزی چشم در اغلب موارد به علت متورم شدن رگ های خونی موجود در چشم اتفاق می افتد. در مواقعی رگ های خونی موجود در چشم به دلایل مختلف دچار التهاب و تورم شده و باعث قرمز دیده شدن چشم انسان می شوند. منظور از چشم قرمز، وضعیتی است که در آن بخش سفید رنگ چشم، دچار قرمزی می شود. چشم قرمز ممکن است به شکل های مختلفی در چشم انسان ظاهر شود. برخی از افراد تنها با لکه های خونی کوچکی همراه هستند و ممکن است در برخی از افراد بخش سفیده چشم به طور کامل قرمز شود.

چشم خونی با چه علائم و نشانه هایی همراه است؟

علائم و نشانه های چشم خونی با توجه به شدت علائم و علت بروز این عارضه متفاوت است. اما اکثر مواقع کسانی که دچار مشکل قرمزی چشم شده اند با علائمی همراه هستند که عبارت است از:
1. تار شدن دید انسان در یک چشم یا هر دو چشم
2. حساسیت شدید به نور
3. ریزش اشک شدید
4. ترشحات مختلف از اطراف چشم
5. سوزش و خارش چشم
6. احساس درد در چشمان
7. وجود لکه های خونی
8. تورم رگ های چشم

علل قرمزی چشم
علل قرمزی چشم

علل قرمزی چشم چیست؟

قرمز شدن چشم ها در سنین مختلف اتفاق می افتد. چشم ها به دلایل متعددی دچار قرمزی می شوند. اما آیا سرخی چشم همیشه نشان دهنده یک بیماری خوش خیم است ؟ علل سرخی چشم عبارت است از:
1. قرار گرفتن در معرض محیط و مواد شیمیایی مانند استخر، رنگ مو، کراتین
2. برخورد نورهای مضر خورشید مانند اشعه مادون قرمز و ماورای بنفش
3. قرار گرفتن در محیط هایی با دود مضر مانند سیگار، مواد مخدر، بنزین، دود آتش
4. وجود آلرژن های پراکنده در هوا، گرده گیاهان، گرد و غبار و…
5. استفاده از لنزهای تماسی و مواد آرایشی بی کیفیت
6. استفاده مداوم از تلفن همراه، دستگاه دیجیتال، لپ تاپ و…
7. وجود برخی از بیماری های چشمی مانند خشکی چشم و عفونت چشم
8. انجام برخی از جراحی های چشمی مانند بلفاروپلاستی، لیزیک، فمتولیزیک، prk و…
9. استفاده از مشروبات الکلی
10. ضربه شدید به چشم

درمان بیماری قرمزی چشم از چه طریقی انجام می شود؟

اولین اقدام بعد از سرخی چشم، مراجعه به پزشک متخصص است. اگر چشمانتان در اثر ضربه قرمز شده است یا با تاری و سردرد شدید همراه هستید، حتما به پزشک متخصص چشم مراجعه کنید. چشم پزشک ابتدا به بررسی علت قرمزی چشم می پردازد. سپس از روش های مختلف برای درمان چشم قرمز اقدام می کند. در صورتی که قرمز شدن چشم ها به دلیل عفونت، التهاب و… باشد، پزشک از انواع دارو، قطره و شست و شو برای درمان اقدام می کند. اما در مواقعی علت قرمز شدن چشم، ورود اجسام خارجی است. ورود اجسام خارجی علاوه بر قرمزی با درد و تاری چشم همراه است. در این صورت پزشک متخصص از طریق جراحی، اقدام به خارج کردن جسم خارجی می کند.
در مواقعی تنها با رعایت نکات بهداشتی و شست و شوی چشم می توان برای درمان چشم در منزل اقدام کرد. اما بهتر است به هیچ عنوان به صورت خودسرانه از دارو و قطره چشم استفاده نشود. برخی از داروها و قطره های چشمی با عوارضی همراه هستند که باعث آسیب بیشتر به چشم می شوند.

راه های پیشگیری از عارضه قرمزی چشم چیست؟

در بسیاری از موارد می توان با رعایت بهداشت فردی و مراقبت چشم، از قرمز شدن آن جلوگیری کرد. راه های پیشگیری از چشم قرمز عبارت است از:
1. بلافاصله بعد از قرار گرفتن در محیط آلوده، دست و چشمان خود را با آب شست و شو دهید.
2. انواع مواد شیمیایی مانند مواد کراتین، رنگ مو و… باعث تحریک رگ های چشم می شوند. بنابراین بهتر است از چشمان خود در برابر این مواد محافظت کنید.
3. قبل از استفاده از لنز آن را برای چند ساعت تست کنید و قبل از استفاده آن را تمیز کنید.
4. بیشتر از چند ساعت از مواد آرایشی برای چشم استفاده نکنید و آن را تمیز کنید.

علل قرمزی چشم
علل قرمزی چشم

مراجعه به پزشک
در این مطلب به بررسی علل قرمزی چشم و روش های درمان آن پرداختیم. قرمز شدن چشم ها در اکثر مواقع به دلیل عفونت چشم، تحریک رگ ها، آلرژی، تروما و… اتفاق می افتد. همچنین این عارضه از طریق مصرف دارو و رعایت برخی از نکات قابل درمان است. اما بهتر است برای درمان سرخی چشم به یک چشم پزشک حاذق و با تجربه مراجعه شود. دکتر احسان عباس نیا متخصص چشم و فوق تخصص استرابیسم و اکولوپلاستیک است. دکتر عباس نیا از پزشکان حاذق و با تجربه در زمینه درمان انواع بیماری های چشم مانند استرابیسم، عیوب انکساری، جراحی لیزر، افتادگی پلک، پف پلک و… است. شما می توانید با مراجعه به مطب دکتر عباس نیا برای درمان چشم قرمز اقدام کنید.

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

جراحی زیبایی درشت کردن چشم

جراحی زیبایی درشت کردن چشم

جراحی زیبایی درشت کردن چشم جراحی زیبایی چشم و پلک تنها در جراحی بلفاروپلاستی خلاصه نمی شود. برخی از افرادی که علاقه زیادی به افزایش

مزایای بوتاکس اطراف چشم

مزایای بوتاکس اطراف چشم

مزایای بوتاکس اطراف چشم امروزه تزریق بوتاکس نقش مهمی در حوزه های زیبایی و درمانی ایفا می کند. یکی از مهم ترین کاربردهای بوتاکس، افزایش

هزینه بوتاکس چانه

هزینه بوتاکس چانه

مزایا، معایب و هزینه های بوتاکس چانه بوتاکس می ‌تواند به بهبود نواحی ناهموار چانه کمک کند. در برخی افراد، به دلیل تنش عضله منتالیس،

مطالب مرتبط

هزینه بوتاکس چانه
مقالات
blog user

هزینه بوتاکس چانه

مزایا، معایب و هزینه های بوتاکس چانه بوتاکس می ‌تواند به بهبود نواحی ناهموار چانه کمک کند. در برخی افراد، به دلیل تنش عضله منتالیس،

مطالعه مقاله »